Intervju med Thord Eriksson

Thord-Eriksson_L
F
oto: Viktor Gårdsäter

Thord Eriksson är journalist och arbetar på tidningen Dagens Samhälle. I maj kom han ut med boken “Folk dör här – En pappa, två äldreboenden och välfärdens framtid” på Natur och Kultur förlag. Boken utgår från två äldreboende, ett i Köping där Thords far bodde och Koppargården i Vällingby i nordvästra Stockholm som drevs av vårdbolaget Carema. Han blev också nominerad till Sveriges Tidskrifters utmärkelse Årets Journalist för sin granskning.

Läs mer på Thords blogg thorderiksson.se

2 thoughts on “Intervju med Thord Eriksson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>